Εμπειρία στη χρήση One Two Slim

Η ιστορία του μας είπε Antonella Βαλένθια. Η κοπέλα μου είπε για τα προβλήματα που είχε με το σύζυγό της, και σαν σταγόνες One Two Slim στο τέλος, βοήθησε και τους δύο να χάσει περισσότερα από 100 κιλά σε μόλις έξι μήνες.

Η εμπειρία από τη χρήση Δύο Λεπτών

"Το υπερβολικό βάρος είναι μια ωρολογιακή βόμβα που μικρά βήματα που θα σας οδηγήσουν προς την κατεύθυνση του νεκροταφείου". Αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό όταν το βέλος βάρος του είναι πάνω από 100 κιλά, και με έσπευσαν μια ομάδα γιατρών που προσπαθούν να σταματήσουν μια υπερτασική κρίση. Για να είμαι ειλικρινής, ο φόβος δεν ήταν, μάλλον αδιαφορία για τον εαυτό του, το οποίο λεπτή ελαστική ομορφιά θα μετατραπεί σε λιπαρά κουφάρι.

Όταν η κατάσταση σταθεροποιηθεί, οι γιατροί είπαν ότι αν δεν μπορούν να χάσουν βάρος, στη συνέχεια εκ νέου επίθεση μπορεί να είναι η τελευταία στη ζωή μου. Ο καρδιολόγος εξήγησε πόσο σκληρά η καρδιά αντλεί το αίμα στο μεγάλο μου το σώμα, ενώ ήταν απλά κουνώντας το εσωτερικό λίπος και έχασαν τη ζωή με κάθε χτύπημα. Σε αυτό το σημείο, για κάποιο λόγο δεν ήθελε να τραβήξει τον εαυτό μου μαζί και να αλλάξω τη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήταν μια ευκαιρία για μια φυσιολογική ζωή, γιατί οι γιατροί ήταν σε θέση να με σώσει, έτσι δεν είναι απλά.

Η πρώτη μου επιτυχημένη απώλεια βάρους και την απόσυρση βάρος

Σε Γενικές γραμμές, αποφάσισα να πάω σε μια αυστηρή μονο-διατροφή. Το μόνο προϊόν που έφαγα ήταν το φαγόπυρο. Αρκετά σύντομα – για 10 ημέρες, μετά την οποία μου χάλασε, έφαγε διαφορετικές υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα, αλλά έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει, και απλά να συνεχίσει. Η κατάσταση ήταν τρομερό: συνεχώς ζαλάδα, ναυτία, είχε μια αδυναμία, το βράδυ, είχε πυρετό, αλλά ήμουν σίγουρος για να συνεχίσει, ό, τι χρειάζεται.

Με είδε ένας φίλος μετά από 3 εβδομάδες μου, η απώλεια βάρους ήταν τρομοκρατημένος. Ένα χλωμό κορίτσι με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, η οποία δύσκολα μπορεί να μασήσει το φαγόπυρο – έτσι, δεν ήμουν χαρούμενος. Μου πρότεινε να πάω σε μια υγρή δίαιτα, υποτίθεται, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά. Ήταν δυνατόν, αλλά μόνο σε υγρή μορφή. Χυμοί, το ζωμό και ακόμη και το γιαούρτι διατηρείται νιώθω πλήρης κι έτσι σταμάτησα να κοιμάμαι – απότομη πείνα, μου ήταν αδύνατο να κοιμηθώ. Στη συνέχεια, διάβασα στο Ίντερνετ για μια φυτικά βασισμένη διατροφή και αποφάσισε να προσπαθήσει να τηρούν τους κανόνες της. Αποκλείουν από τη διατροφή τους όλα τα ζωικά προϊόντα, άρχισα να τρώω δημητριακά και σαλάτες. Ήταν κάπως πιο εύκολο μετά την κατανάλωση καθεστώς, αλλά η κατάσταση της υγείας του άφησε πολύ από το επιθυμητό. Ταχυκαρδία, εσωτερική διέγερση, αϋπνία και ημικρανίες έχουν γίνει συντρόφους στη ζωή μου.

Ενάμιση μήνα κατάφερα να στείλω 12 kg, αν και ήλπιζα για ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό. Διάβασα ότι, λόγω του χαμηλού αποτελέσματα, επειδή επιβραδύνει το μεταβολισμό, και να επιταχύνει, θα πρέπει να αθλούνται. Με το μέγεθος και την υγεία, τον αθλητισμό ήμουν αντενδείκνυται. Αλλά άρχισα να περπατήσει γύρω από το σπίτι. Μια από αυτές τις βόλτες γνώρισα έναν άνθρωπο. Η μορφή του ήταν, επίσης, πολύ από το ιδανικό, και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για να μειώσει το βάρος.

Από τη μία πλευρά, μας στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, και η απώλεια βάρους ήταν πιο εύκολο, και από την άλλη, άρχισαν να πέφτουν στο μυστικό. Θα μπορούσε να πάρει μέχρι το βράδυ και μόλις αδειάσει το ψυγείο. 3 μήνες από την κοινή μας απώλεια βάρους έχουμε τα αποτελέσματα που ήμουν ευτυχισμένος. Αλλά ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας έδωσε την απρόσμενη είδηση – ήμουν έγκυος. Γυναικολόγος προειδοποίησε ότι η πείνα δίαιτες αντενδείκνυνται για μένα, αλλά εξακολουθούν να χάσουν βάρος πρέπει, αλλιώς δεν μπορώ να σταθεί το παιδί. Και τότε ο άντρας της ήταν να ακολουθήσει όλες τις συστάσεις του γιατρού, εκτός από ένα – έπρεπε να φύγει από τη δουλειά επειδή η υπερβολική σωματική άσκηση είναι επικίνδυνη για το έμβρυο. Αλλά η χρηματοδότηση δεν επιτρέψτε μου να πάω με άδεια μητρότητας. Έχουμε πολλή διαμάχη με τον άντρα μου, ήθελα να βρω μια δεύτερη δουλειά ή τον άλλο τρόπο από αυτή την κατάσταση. Όλα ήταν το γεγονός ότι η ανησυχία για το μέλλον του παιδιού προκάλεσε την αποβολή.

Τα ξεσπάσματα, τις διαμάχες, την αμοιβαία κατηγορίες, η έλλειψη κινήτρων μας οδήγησε σε αυτό που και οι δύο άρχισαν να μαρμελάδα στρες και επειδή τα προηγούμενα παιχνίδια, με τη δύναμη που έχει αποκτηθεί πάνω από το αρχικό του βάρος. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ώρα να σταματήσω και να τραβήξει τον εαυτό μου μαζί, πάμε πίσω στην διατροφή δεν είχε νόημα, αφού το αποτέλεσμα το ξέρουμε ήδη.

Πώς κατάφερε να χάσει δύο από περισσότερα από 100 kg

Στη συνέχεια αποφασίσαμε να πάμε σε ένα διατροφολόγο, ο οποίος πρότεινε να τρώμε σωστά και να πιω μια σταγόνα One Two Slim. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου το βάρος πέφτει τόσο γρήγορα, παρά το γεγονός ότι δεν αισθάνεστε πεινασμένοι. Η υγεία μου ήταν μεγάλη, η ενέργεια ήταν σε πλήρη εξέλιξη, η διάθεση ήταν μεγάλη. Αναλύσεις υπήρχε, όπως υπήρχε μια οξεία αίσθηση της πείνας. Σε Γενικές γραμμές, ο σύζυγός μου ήταν δέος One Two Slimεπειδή οι σταγόνες που μας βοήθησε να εύκολα να εγκαταλείψει επιβλαβή προϊόντα για να ελέγχουν την όρεξη, επιταχύνει το μεταβολισμό και την ενέργεια που έχουμε ανάγκη κάπου να περάσουν, και πρέπει να πάμε στο γυμναστήριο. Σε αυτή τη λειτουργία, μόνο 6 μήνες και οι δύο έφεραν το βάρος τους πίσω σε κανονικό και για τους δύο έπεσε περισσότερο από 100 kg, και την ίδια στιγμή και να επανασυνδεθεί. Εκτός αυτού, ο γιατρός είπε ότι δεν μπορεί τώρα να γεννήσει ένα υγιές μωρό χωρίς κίνδυνο για την υγεία.

Με την ευκαιρία, ευχαριστώ απώλεια βάρους ήταν επίσης σε θέση να λύσει το οικονομικό ζήτημα – ο σύζυγός μου ήταν ένας προσωπικός εκπαιδευτής και βοηθά τους ανθρώπους με την παχυσαρκία για να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά. Όλους τους πελάτες του ότι συνιστά σταγόνες One Two Slim. Έγραψα αυτή την κριτική, με την ελπίδα ότι κάποιος το φάρμακο που θα σώσει ζωές, την υγεία και την οικογένειά σας, πόσο με βοήθησε.