Χυμούς για την απώλεια βάρους – οφέλη και συστάσεις

Χυμοί είναι σε θέση να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες, βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών, των μαλλιών και του δέρματος, και να γίνουν αρωγοί στον αγώνα κατά επιπλέον κιλά. Ποτά θα συμπληρώσει οποιαδήποτε δίαιτα, την προώθηση της απώλειας βάρους και να κάνει για την έλλειψη θρεπτικών ουσιών.

Χυμό οφέλη για την απώλεια βάρους

Υγρές μορφές των προϊόντων απορροφώνται καλύτερα από τον οργανισμό από το στερεό. Χυμοί πιο γρήγορα κορεστεί με θρεπτικά συστατικά και να ενεργοποιήσει όλη τη διαδικασία από φρούτα ή λαχανικά για την επεξεργασία και την απορρόφηση την οποία το σώμα θα πρέπει να δαπανήσει πολύ χρόνο.

Πίνοντας χυμούς, λαμβάνετε ενέργειας, καλή διάθεση, βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος και των νεφρών, αποκαθιστά τις μεταβολικές διεργασίες και απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες που προάγει την απώλεια βάρους.

Προειδοποιήσεις και συστάσεις για την κατανάλωση χυμών

χυμούς για την απώλεια βάρους

Για να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα από την κατανάλωση χυμών για την απώλεια βάρους, θα πρέπει να θυμάστε ότι η κατάχρηση του ποτού μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους. Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη φρούτα. Για να πάρετε όλο το χυμό χρειάζεστε αρκετά για να πίνουν από 3 κουταλιές της σούπας 3 φλιτζάνια την ημέρα.

Χρήσιμο μόνο φρέσκους χυμούς. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε φυσικών χυμών για την απώλεια βάρους και όχι ως η κύρια διατροφή, αλλά ως ένα από τα συστατικά μιας υγιεινής διατροφής. Οι χυμοί μπορεί να είναι μεθυσμένος μεταξύ των γευμάτων, όταν η πείνα και μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Αυτό θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από 2-3 kg ανά μήνα.

Για να απαλλαγούμε από τα επιπλέον κιλά, μπορείτε να εφαρμόσετε διαφορετικά είδη χυμών. Θα πρέπει να καθοδηγείται από τις προσωπικές προτιμήσεις και την κατάσταση της υγείας, επειδή πολλά από τα ποτά έχουν αντενδείξεις. Στη συνέχεια, θα εξετάσει την πιο υγιεινούς χυμούς για την απώλεια βάρους.

Λεμόνι

Ο χυμός λεμονιού περιέχει πολλή πηκτίνη, η οποία είναι σε θέση να περιβάλλουν τα τοιχώματα του εντέρου και να επιβραδύνει το ρυθμό απορρόφησης της ζάχαρης. Πηκτίνη αμβλύνει την όρεξη. Που περιέχονται στο λεμόνι ουσίες να βοηθήσει να απελευθερώσει το σώμα των τοξινών και των αποβλήτων.

Χρησιμοποιήστε το χυμό λεμονιού σε καθαρή μορφή δεν είναι επιθυμητή, είναι καλύτερα να διαλυθεί σε νερό, 1 Φλιτζάνι υγρό 1 κουταλιά της σούπας χυμό.

Ανανά

Χυμός ανανά, είναι συνιστάται να πίνουν με πολτό, επειδή είναι πλούσια σε μια ειδική ουσία. 1 gr. χημικές ουσίες μπορούν να διασπάσουν περίπου 900 γραμμάρια. το λίπος. Χυμός ανανά χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του βάρους και για την καταπολέμηση της γαστρίτιδας. Έχει θετική επίδραση στο γαστρεντερικό σωλήνα και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Γκρέιπφρουτ

Αυτός ο χυμός είναι μια μεγάλη βοηθός στον αγώνα με το υπερβολικό βάρος. Πίνοντας ένα ποτήρι ποτό πριν από τα γεύματα, είναι δυνατόν να χάσουν βάρος γρήγορα. Χυμό γκρέιπφρουτ επιταχύνει το μεταβολισμό, εμποδίζει το σχηματισμό των λιπαρών ιστών, ενεργοποιεί την πέψη, βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου, καθαρίζει το σώμα και ομαλοποιεί το επίπεδο της χοληστερόλης. Που αποκαθιστά τη δύναμη και δίνει μια ώθηση της ενέργειας.

26.08.2019